VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Marina Chalets Kalajoki huoneistoja välitetään loma-asunnoksi Hiekka Apartments Oy: (markkinointinimi Hiekka Booking) kautta.
Hiekka Bookingin loma-asuntojen varaus- ja peruutusehdot

Ehdot koskevat kaikkia Hiekka Bookingin kautta vuokrattuja huoneistoja, joiden yhtäjaksoinen vuokra-aika on alle neljä kuukautta.

Varaus on molempia osapuolia sitova, kun myyjä on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen (sähköpostitse tai puhelimitse) ja maksu on suoritettu.
Myyjä veloittaa varaajalta majoitusmaksun kokonaisuudessaan varauksen teon yhteydessä. Varaaja pystyy muuttamaan ja peruuttamaan varauksensa 2 viikkoa (14 vrk) ennen majoituksen alkua.

Onlinevarauksissa toimistokulut ovat 0 €, mikäli koko majoitusmaksu maksetaan kerralla varauksen tekohetkellä. Mikäli koko varaus maksetaan laskulla, toimistokulut ovat 15 €.

Viime hetken varaus: Jos majoituksen alkuun on varausta tehdessä 2 viikkoa tai vähemmän, peruutusoikeutta ei ole.

Varausten muutos- ja peruutusehdot

Muutokset varauksiin ovat mahdollisia seuraavasti:

Varauksen peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti myyjälle. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle.

Varauksen voi muuttaa tai peruuttaa aiemmin kuin 2 viikkoa (14 vrk) ennen majoituksen alkua. Tällöin varaajalle palautetaan etukäteen maksettu summa, lukuun ottamatta 15 € toimistokuluja.

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 2 viikkoa ennen majoituksen alkua tai majoituksen aikana, veloitetaan varaajalta koko summa (100 % maksu), eikä suoritettuja maksuja palauteta lainkaan.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen lähiomaisensa vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusmaksu kokonaisuudessaan lukuun ottamatta 50 € peruutuskuluja. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava todiste peruutuksen syystä 2 viikon kuluessa peruutuksesta.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus, joka toimitetaan myyjälle ennen majoituksen alkamista.

Minimivarausajat

Juhlapyhien ja tapahtumien aikaan voi olla poikkeavia minimivarausaikoja.

Myyjän oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi myyjä perua varauksen. Tällöin asiakas saa myyjälle maksamansa maksun kokonaisuudessaan takaisin.

Myyjällä on oikeus perua varaus, mikäli varaaja ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä.

Asuntoon pääsy ja hintaan sisältyvät palvelut

Marina Chalets Kalajoen huoneistoissa ei ole mekaanista avainta. Kulku pääovesta ja huoneiston ovesta tapahtuu pin-koodilla, joka toimitetaan asiakkaalle tulopäivänä klo 16 mennessä. Pin-koodi toimii vain varatun majoitusajan, jonka jälkeen se lakkaa toimimasta.

Asunto on varaajan käytettävissä tulopäivästä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 12 asti.

Aikaisempi saapuminen tai myöhäisempi luovutus on mahdollista varaustilanteen niin salliessa.

Poikkeavia aikoja voi tiedustella info@hiekkabooking.fi tai 050 5415431. Aikaisesta saapumisesta sekä myöhäisemmästä luovutuksesta peritään maksu 40 €.

Marina Chalets Kalajoen huoneiston vuokrahintaan sisältyy:
  • Huoneiston käyttö
  • Loppusiivous
  • Liinavaatteet

Muita lisäpalveluja on mahdollista ostaa Hiekka Booking sivustolta varauksen yhteydessä tai myöhemmin erikseen info@hiekkabooking.fi tai 050 5415431.

Asunnossa saa yöpyä enintään petipaikkojen osoittama henkilömäärä.

Lemmikkien vienti huoneistoon on kielletty, ellei sitä ole erikseen sallittu varatussa huoneistossa.

Kaikki huoneistot ovat savuttomia. Tupakointi, myös sähkötupakka sekä saunan löylytuoksujen käyttö, on asunnossa kielletty. Tupakointi on kielletty myös asuntojen lasitetuilla parvekkeilla.

Asiakas on velvollinen korvaamaan asunnolle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot täysimääräisesti. Mikäli asiakas tai tämän vieraat aiheuttavat häiriötä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai naapureille, on myyjällä ja tämän edustajalla oikeus purkaa välittömästi majoitusta koskeva sopimus ja asiakkaan on poistuttava majoituskohteesta välittömästi. Purkamistapauksessa maksuja ei palauteta käytetyiltä, eikä käyttämättömiltä majoitusvuorokausilta eikä ostetuilta lisäpalveluilta. Asiakas on velvollinen korvaamaan myös kaikki häiriöstä aiheutuneet kulut täysimääräisesti.

Aiheettomista palohälytyksistä tai järjestyssääntöjen rikkomisesta asiakas on velvollinen korvaamaan aiheutuneet kustannukset täysimääräisesti mukaan lukien ylimääräiset siivous– ja korjauskulut.

Kohteessa on hiljaisuus klo 22-07.

Kaikkien asuntojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua myyjälle tai tämän edustajalle info@hiekkabooking.fi tai 050 5415431. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Kuluttajansuojalain mukaisesti virheellisesti ilmoitettu hinta ei sido myyjää, mikäli hinta on niin selvästi virheellinen, että asiakkaankin olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen hintatieto.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Henkilötietojen käyttö

Palvelun varaajan henkilötiedot lisätään Hiekka Bookingin markkinointirekisteriin, jonka kautta jaetaan esimerkiksi saapumisohjeet kohteeseen ja muuta hyödyllistä tietoa koskien varaustasi. Tulet saamaan jatkossa sähköpostilla tai tekstiviestillä ajankohtaista asiaa liittyen mahdollisiin varauksiin, ovikoodeihin, markkinointiin ja viestintään.

Tietojasi käsitellään em. yrityksen rekisteriselosteen mukaisesti ja voit peruuttaa yllä mainitut suostumukset milloin tahansa. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön. Tutustu rekisteriselosteeseen klikkaamalla tästä.